MieszkanieWarszawa2021110

STACJA WOLA

Minimalistyczne i przytulne, ale jednocześnie kontrastowe wnętrze projektu mieszkania w Warszawie o powierzchni 95m2.

Naszym celem było stworzenie przestronnego designu zapewniającego wygodę bez zmiany układu i nam to się udało!
⠀


Wykorzystywaliśmy naturalne materiały, same takich kolorów – jasnych w połączeniu z ciemnymi, aby wnętrze wyglądało lekko, ale kontrastowo.

To projekt o przestrzeni, ergonomii i bogatej zawartości przytulnego mieszkania w stolicy - Warszawie.

Bądźmy w kontakcie:

Informujemy, że prawa własności intelektualnej do wszystkich zdjęć, projektów i innych materiałów na tej stronie należą do firmy "Aeteam". Możesz poprosić o zgodę na ich wykorzystanie kontaktując się z nami pod adresem: contact@aeteam.design.

COPYRIGHT 2021. ALL RIGHTS RESERVED

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.